FREDAG

Jag ångrar att jag inte började skriva dagbok dagen jag började skolan. Kanske ska jag börja nu istället? Det händer så mycket så det kommer säkert vara roligt att backa tillbaka och läsa små anteckningar senare. Idag redovisade vi uppdrag hela dagen fram till vår gästföreläsare Jens dök upp. Efter skolan åkte jag och mamma upp på Solbacken och gjorde ärenden. Alexander åkte till New York igår så när jag kom hem var läggan tom. Så jag gjorde fika och slog på senaste avsnittet av Greys. Ett härligt sätt att slappna av på.


SÖNDAG

Jag älskar söndagar. Det är en dag där ingen väckare behövs. Man kan äta alla sina måltider i sängen om man så vill. Söndagen som var tog vi det väldigt piano här hemma under förmiddagen. Sedan åkte vi och hälsade på Tomas & Lisa och fick träffa deras lilla tillskott Mika. Hon är bara tre veckor gammal och pytteliten. Efter att ha myst med henne gick vi en kort prommis runt på Morö Backe innan vi storhandlade på Solbacken. Lugnt och härligt, som en söndag ska vara.


LÖRDAG

Dom två härligaste brudarna i stan fyller båda år i oktober och hade därför en fest tillsammans med två andra som fyller år ungefär samtidigt. Det fanns både bål och lekar, så det blev en lyckad kväll!


🌲

Mackor, varm choklad & trevligt sällskap bjöd lördag eftermiddag på. Ett riktigt bra sätt att tanka energi på. När det började bli middagstid lämnade vi vitberget och tog en sväng förbi husen på Eriksberg och kikade. På vägen tillbaka stannade vi på Tre Kronor och plockade upp en pizza och åkte förbi Erik & Stinas nya lägenhet. Det var första gången vi såg den. Öppen planlösning och jättefin. Behöver bara ett nytt kök om man frågar Alexander!


FREDAG

I fredags hade jag & Alexander en efterlängtad datenight. Han lagade pasta här hemma, vi tittade på Comedy Roast och drack vin, och avslutade kvällen med gin & tonic på bryggars bar. Så trevligt!


ONSDAG

Jag hatar hur lidande bloggen har blivit efter skolans start. Men tiden har verkligen inte räckt till. Veckorna springer på i rasande fart. Upptäckte nyss att det är två månader sen Denise & Melkers bröllop och jag har inte ens hunnit skriva om det än. Så jag ligger otroligt efter i mitt "dagboks"skrivande. Idag hade jag praktik till 12 och sedan ett möte klockan 13 och lektioner från 15-19. Imorgon är det min sista dag för denna period på Becur. Jag har fått svetsat, köra truck och lärt mig massor om avgassystem och ljuddämpare. Jag visste noll innan och nu vet jag iallafall lite mer än noll. Nu ska jag tvätta ansiktet, ta fram en frukttallrik ur kylen som Alex gjorde innan han åkte iväg på middag med en leverantör, och sedan ska jag slå på en serie och bara ta det lugnt.


RSS 2.0