LÖRDAG

 
 

FREDAG

Fredagen i Stockholm får 5 av 5 toast. Massa vänner samlades hos Rebecca för att prata och äta. Gillart!

UMEÅ

 
Både jag och Alexander visade sig ha jobb i Umeå samma dag, vilket sammanträffande! Jag skulle på en inköpsmässa med jobbet, och Alexander på styrelsemöte. Min bil kom och hämtade mig kl. 09.08. Lorentz vid ratten, jag satte mig fram med honom sedan plockade vi upp Annika på norrböle och Sandra i stan. Tjejerna hade utbildning som startade klockan 11.00. Så när vi kom fram till Umeå så släppte vi av dom och hoppade in i Tommys bil. Jag, Tommy, Lorentz och Linnea åkte iväg och kollade på ICAbutiker. Linnea hade haft utbildning mellan 09-00-11.00 och var nu klar, så hon kände för att haka. Lorentz utbildning började inte förrän 12.00 så han hade också lite tid att döda. Vi började på ICA Böleäng, sedan vidare till SuperTeg, och Gourmet. Vi gick in i en byggnad där det fanns restauranger och en liten butik som inte är ett ICA men som säljer fina charkdelikatesser. Där träffade jag Agnes som satt och fikade innan skolan. När vi var klara i stan åkte vi tillbaka till mässan och började röra oss runt där. Det gjorde vi i några timmar, sedan åkte vi vidare för att kolla på Maxi Strömpilen och avslutade dagen på ICA Ålidhem, vilket passade mig bra eftersom att jag skulle gå till Emil och Bella och hänga tills Alexanders dag slutade. Jag bjöd Bella och Emil på allt fika jag fått på mässan, vi drack te och pratade. Klockan 18.00 var Alexander klar och kom och hämtade oss. Vi körde hem till Patrik och plockade upp honom. Sedan körde vi till yttigare ett ICA för den dagen, men denna gång för att handla. Middagen blev potatis med rädisor, bladspenat, halloumi, och qournfilé. Riktigt gott blev det. Klockan 22.00 började jag och Alexander åka hem till Skellefteå igen. Bilder från dagen tänkte jag bjuda på sen. 

WORK

Jobbade 08-22 igår och 12-22 idag, USA here we come again! Ska spara så mycket pengar jag bara kan fram tills vi åker. 


LÖRDAG


Vaknar ungefär halv tio. Kliver upp och hämtar min yollibox ur kylskåpet. Går tillbaka till sängen där Alex slagit igång masterchef på tvn. Guld! 

NEW IN

 

JIMMY FALLON

Han ser inte ut att ha ett tråkigt jobb. 

ONSDAG

Det blev Julias tur att fylla år, så jag blåste upp ballonger, ställde fram fika och bjöd in Emelie, Sara, Monica och Evelina. Julia kom först och blev överraskad av att se alla ballonger och grejer, sedan trillade dom andra tjejerna in. Vi pratade massor om minnen från tonåren, vilket ledde till mycket skratt. När Emelie och Sara drog hem fortsatte vi andra med att spela med andra ord och mario kart. Senare på kvällen kom Alexander hem med Erik och Tobbe. Dom hade varit och sett matchen på Olles. Vi fortsatte att prata tills vi insåg att klockan var ett på natten. Då blev det dags att säga adjö.  
 

GRILLAT ONYTTIGT

 
 

MORGONSTUND

Att vara ledig en fredag innebär att jag får sova så länge jag vill, kliva upp till solsken, slänga ihop en bricka med gott, mysa ner mig i soffan, och slå igång nya avsnitt av modern family. Jag klagar inte.

CURLING


Curlinghallen hade öppet hus för alla som ville testa, så jag och Evelina prommenerade upp och provade. Det vi och alla barn som hade sportlov på plats. Jag måste säga att jag har en helt ny respekt för sporten. Det var mycket svårare än jag trodde att det skulle vara. Men efter lite tips av Evelina som gått curling en säsong när hon var yngre, och av Jesper som hållt på i 10 år så blev jag lite bättre. Jag lyckades till och med vinna en match mot Evelina när vi satte igång och tävlade. Tyvärr förlorade jag en match mot henne också, så vi gick därifrån lika. Vi avslutade dagen med hennes goda kladdkaka hemma hos henne. 


BÄSTA GRANNEN

 
 
Evelina visade sig vara en utmärkt granne som förstår att när man bakat så delar man med sig. Hon kom förbi igår för att bjuda på kladdkaka hon gjort samma kväll. Jag var tyvärr inte hemma eftersom att jag jobbade ett monsterpass på 14 timmar. Men Alexander och hon fick fika, och så sparade dom en tallrik i kylen åt mig. Gulligt tycker jag. 

GLASS I STORA LASS

När glassfrysen på jobbet går sönder jublar personalen. Woho!

TULPANER

 

RSS 2.0