LILY


Vi fick äran att träffa Lily (för första gången) och hennes fina föräldrar ikväll. 

NY SOFFA

Denna soffa från mio var jag och Alexander inne idag och beställde. Vi har kommit på att soffan vi har är osocial och står mot fel vägg i lägenheten. Med osocial menar jag att man inte ser varandra när man ska prata, och det finns ingen naturlig plats att ställa in någon fotölj på där den står nu. Så vi byter plats, där tvn är nu hamnar soffan och där soffan är nu hamnar tvn. Den nya soffan är egentligen lite stor, men äsch, det blir säkert bra. Jag längtar!
 

TEGELSTENEN SÅKLART

På facebook föregår det en diskussion om norrmejeriers mjölkförpackningar. Ska dom ha kvar tegelstensförpackningen eller satsa på en förpackning med skruvkork? I omröstningen på deras hemsida är det 50-50. Helst ska man inte dricka mjölk (även om jag själv gör det) men jag vill verkligen INTE ha skruvkork. Låt tegelstenen vara. Punkt.
 
Vill du gå in och rösta så har du länken HÄR.

ALLA HJÄRTANS DAG

Både jag och Alexander jobbade på alla hjärtans dag. Jag slutade senast av oss, klockan 15.30 var jag klar. När jag satte mig i bilen med honom hade jag köpt två 20-pack tulpaner som jag tänkte pynta lägenheten med, var på han säger "du, vi har ingen vas kvar..." Då vi kom hem visade det sig att han hade fyllt lägenheten med blommor och börjat laga middag. Win! Vi åt god mat, spelade kinachack och kolladae på filmerna från USA som jag spelat in på min kamera. Vi fick oss ett gott skratt åt det. Efter det fick jag ett fotbad och så åt vi choklad och jordgubbar i soffan. Där satt vi tills det var dags att bege sig ner till bion. Vi hade samma dag bokat biljetter till att se American Sniper. Det blev en riktigt bra alla hjärtans dag. 

FREDAG

I höstas träffades jag och en gammal klasskompis som heter Sofia upp på Bishops för en afterwork. Efter det bjöd hon in mig på middag tillsammans med tre av hennes andra vänner. Detta var någon gång i början av december. Vi bestämde oss för att göra det till en typ halv åtta hos mig grej, och fredagen den trettonde blev nästa middag. Maten var riktigt god båda gångerna. Hela menyn till alla har dessutom varit vegetarisk, vilket jag tycker är jätteroligt. Dom flesta hade nog valt att bara göra min mat det, så ett extra stort plus får tjejerna för det! När folk började bege sig ut på krogen valde jag att åka hem. Med jobb och alla hjärtans dag på lördagen kändes det smartast. 

LOS ANGELES

 
 
 
 
 
 
 

SAN JOSE

 
 
 

UMEÅ

Ensamlunch i Umeå på mitt favvoställe Rost.

UMEÅ

En middag på Rex hann vi med igår under vår blixtsnabba visit i Umeå. Vi mötte upp Emil och åt och pratade om livet. Det gick inte så snabbt att köra hem, så först klockan halv ett på natten nådde huvudet kudden. Men det var det värt. 


SAN FRANCISCO

 
 
 
 
 
 

TJENAJag har massor av bilder som jag längtar efter att gå igenom och lägga upp. Imorgon har vi varit hemma i en vecka. Dygnet har vänts tillbaka till svensk tid och jag drömmer redan om att åka tillbaka till USA. 

RSS 2.0