LÖRDAG


Limpan trodde att hon skulle gå ut och gå med Emelie, istället fick hon ta på sig en ögonbindel och följa med ut och sätta sig i bilen där vi andra satt och spelade hög musik. 
Hon fick ha på sig ögonbindeln hela vägen in i den mörka tunneln där vi stannade henne och var tysta ett tag. Boda Borg hade halloweendekorerat så över Emma var det någon läskig grej som efter en kort stunds tystnad satte igång något läskigt ljud. Då tog vi av henne ögonbindeln. Vi delade in oss i två olika lag - gammeln och ungern. För att på ena laget var dom "gamla" och på det andra laget dom "unga". Vi i ungern vann efter att vi haft lite mer tur med banorna än dom andra. En härlig seger!

Efter Boda Borg lunchade vi på Korvgubben och åkte sedan upp till Solbacken och handlade inför middagen på kvällen. På menyn: världens bästa maträtt tacos. Emelie hade dukat och gjort jättefint hemma hos sig. Så när alla var på plats hjälptes vi åt med maten och sedan hjälpte vi varandra att bli klara och tjusiga för kvällen👌
Efter maten körde vi två roliga lekar. En idol-lek där om Emma svarade fel skulle hon dricka, och om hon svarade rätt skulle vi dricka. Den andra leken som ni ser på bilden så skulle vi sitta med ryggen mot Emma och sedan sa Viktor ett påstående var på vi skulle gissa vad hon hellre skulle välja genom att visa ett finger vid alternativ nr 1 och två fingrar vid alternativ nr 2. Vid fel svar skulle man dricka. 
Fia efter att hon svarat fel☝️😉



Presentöppning🎈

En mindre smickrande bild, men ack så härlig📷

Tack alla för en magiskt rolig lördag🎈




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0