8 MILE

Slår igång en gammal film som jag inte sett på flera år och lägger mig i soffan med Alexander.

BABYSHOWER

 

BYE BYE UTVÄXTEN

Jag drar mig verkligen för att färga utväxten, det tar alltid lång tid och är allmänt tråkigt. Ändå så har jag det lätt, för att ha samma mörka färg i hela håret måste ju vara det enklaste man kan färga hemma själv. Nu är det gjort iallafall. Gött!

LONDON

LONDON BABY! Vi kallar det London 2.0, och det är äntligen bokat. Vi är 7 personer spikade, och har vi tur så blir vi 8. Alla har vi träffat och lärt känna varandra på jobbet. Världens bästa gäng är det, alla är roliga på sitt egna unika sätt. Några av oss har varit där med varandra förr, när Tommy bjöd oss år 2010. Då hade vi riktigt roligt! Nu är det 2014 och den här gången betalar vi själva och tänker ha dubbelt så kul. Woop woop!

INSTAGRAM

Började följa yttligare en person på instagram som postar bilder på inredning idag. Houseno31 är hennes namn på instagram. Hur många inredningskonton kan man följa innan det går över styr? 

LÖRDAG

Bubbel och en god vän, allt man behöver en lördag i februari.

HA EN TREVLIGSHAKE IT OUT

 Klicka på bilden för att höra låten på Spotify.

SÖNDAG

Jag vaknade av mig själv vid nio. Låg kvar i sängen en stund och kollade instagram. Det gör jag alltid på morgonen. Klev upp och slog på datorn. Kollade mig runt i lägenheten och konstaterade att det är lättare att hålla det rent när man bor ensam. Alexander har varit i Rom sedan i fredags. Han skickade filmer och kort på whatsapp, och hjälp vad avundsjuk jag blev. Han verkar ha det hur bra som helst. Efter att ha skrivit med han en stund så gjorde jag frukost som jag åt framför ett avsnitt av two and a half men. Resten av min dag består av ett besök hos mamma och sen jobb. En natt till ensam sedan är sambon tillbaka. 

NAGLAR

Jag bytte både färg och form när jag var hos Amanda sist. Resultatet ser ni på bilden.
 

INSPIRATION

 

ZARA

På väg hem till mig är en ny jacka och ett par byxor.

MEXICO

Just nu skulle jag vilja vara utomlands. Bilderna har jag lånat av sincerelyjules som just nu befinner sig i Mexico. Jag har varit i Mexico en gång när jag var liten tillsammans med min mamma. Jag minns att jag tyckte att det var fantasiskt. Vita stränder med de klaraste vattnet jag någonsin sett, exotiska frukter som såldes i små plastkoppar av lokalbefolkningen, och jag minns att jag någon kväll kollade upp på himlen och blev förvånad över hur jag tyckte att månen såg annorlunda ut där. Jag älskar när sincerlyjules lägger upp bilder på instagram från sin resa, det ser så härligt ut! 

LÖRDAG

En vecka i förväg försökte jag boka bord på Stiftelsegården för att äta middag, tyvärr hade dom stängt den dagen jag ville boka. Istället ringde vi till Bryggargatan för att boka bord där, men även där blev det nej. Dom var redan fullbokade. Så vi bestämde oss för att laga mat själva. Vi bjöd in Tobbe att äta med oss och vara Emils dejt. Jag (som hade jobbat samma dag) och Tobbe handlade tillsammans medan grabbarna hemma dukade och tände ljus. Tobias köpte ekologiskt kaffe åt sin dejt eftersom jag skvallrat att han gillar det. Tyvärr fick jag betala för det då Tobias helt plötsligt tappade bort mig då jag på riktigt stod en meter från honom. Jag stod i ena kassan och han i den andra med ryggen mot mig medan han pratade med Matilda. Jag fick mig ett gott skratt åt det. Väl hemma satte vi igång med vår vegetariska tacopaj. Ingen ville göra pajdegen, men Emil råkade försäga sig och sa att han inte ville göra den för att han gjort pajdeg förr och att den inte blev så bra. Vi andra hörde bara att han gjort pajdeg förr så han blev satt på den sysslan. Alexander gjorde quornfärsen, Tobbe grönsakerna och jag gjorde kryddblandningen. Resultatet blev fyra mätta och belåtna personer. Till efterrätt hade jag styrt massa citronmuffins. Jag satte ett ljus i muffisen som var i mitten och överrskade Tobbe med ett paket som en grattis i efterskottgrej. Efter maten satte vi oss i bilen på väg mot bowlingkompaniet. I bilen rockade vi backstreet boys högt efter inspiration från boybandfesten Emma styrt hemma hos Fia i Umeå. Bowlingen lyckades jag vinna. Alexander fick välja namn på alla. All in blev han själv, Simpen var Emil, Mobarak var jag, och Tobbe fick heta Tjompen. 

RSS 2.0