FREDAG

Jag kör på en väldigt simpel festivalklädsel. Nu taggar vi!

STADSFESTEN TORS.

Jag skippade stadsfesten på onsdagen och kickade istället igång den igår hos Elin med ett gäng tjejer och en flaska vin. Jag kom dit ganska sent. Jag jobbade först till 17 och hade en tid hos Evelyn att fixa naglarna 17.30. När jag var klar 19 så hade jag fortfarande inte ätit eller fixat mig. Alexander kom till Attityd och hämtade mig och vi åkte till Fia för att hämta mitt tredagarsarmband och vinet Bella köpt åt mig. Middag fick bli pizza. Vid 23.30 åkte vi in till stan och minglade. Jag var inte avundsjuk på Alexander som flyttpackade ut förrådet.

WORK

 

FLYTTAR UT

Då var det dags att tömma lägenheten på kågevägen på möbler. Om någon dag lämnar Alexander över nyckeln till paret som ska flytta in. Vi slipper i alla fall flyttstädningen, den lejde vi bort. Bästa spenderade pengarna på länge. Nu ska vi bara sälja massa möbler, sen är det som klart. Någon som vill ha något?

SÖNDAG

Discgolf i Bergsbyn med Stina, Erik, Sebbe, Sture och Alexander. Jag var ingen stjärna.. Efter en klar förlust åkte vi hem till Sundbergs och åt kvällsfika och såg film. 

MIDSOMMAR

Jag jobbade i frukten till 15.00. Gick till mamma som bjöd på smörgåstårta. Satt där och minglade ett tag innan jag åkte till mobacken där Linnea hade fest. 
Det hade styrts upp midsommarstång, kransar och mat. En tårta som dom hade gjort tog 3 timmar att göra.
Klockan 22 började jag få galen huvuvdvärk och började ringa efter skjuts hem. Vid midnatt dök räddningen upp - mamma. 
 

TORSDAG

Jobbade 07.30-17.15 idag och var helt slut när jag slutade. Jag och Alexander gick på stan (panikshopping inför midsommar), köpte även hem vännerboxen och sex and the cityboxen och åkte hem och gjorde mat. Jag somnade i första eller andra avsnittet. Alexander förstod inte varför jag inte skrattade till något av skämten. Efter ca 3 avsnitt började han viska "Julle, julle.." Och då fattade han. När jag vaknade sa han "Du måste ju säga till när du somnar så jag kan stänga av, nu vet jag inte i vilket avsnitt du somnade" haha. Läggdags snart, jobb imorgon med till 15 och sedan mat hos mamma och på kvällen ska jag till mobacken. 

TISDAG


Jobbade i frukten själv idag för första gången. Eller själv och själv, första timmarna hade jag hjälp av både Henke och Mange eftersom vi fick ett rekordstort lass med frukt på morgonen. När jag slutade klockan 17.00 var Bella jättegullig och skjutsade mig till Bogården där dom hade en vipkväll med sång och erbjudanden. När folket slutade att strömma in åkte vi till Alexanders föräkdrar som hade besök från Eskilstuna. Nu är det läggsdags. 

MÅNDAG


Åkte in till stan med Alexander för att kika på en grej klockan 09.00 imorse. Efter det satte jag mig själv vid älven och lyssnade på musik och njöt av att det var årets finaste/varmaste sommardag hittills. Just före 10.00 kom jag på att jag är i behov av ett nytt värmeskydd till håret så jag gick förbi klipp1 och lät Denise bestämma vad jag skulle ha. Precis när jag handlat klart ringde Linnea som kört ett pass med sin PT och var redo att åka ut till boviken med mig. Vi handlade massa frukt och fil innan vi åkte och gjorde i ordning det på en bricka och sedan solades det från 11.30-16.00. Med en paus för fil. Det blev så mycket prat att jag glömde bort att flytta på bikinin då och då. Så nu sitter jag med värsta bikinibrännan och en helt vit baksida. Fail. Dessutom ska det regna fram till på fredag också så det finns ingen chans att rätta till det. Även om det skulle vara sol så jobbar jag bara dagtid hela veckan kom jag just på. I alla fall, en grymt härlig dag med Linnea var det. Sol, jaquzzibad, snack och en ful bränna. När Linnea drog hem somnade jag i soffan och vaknade till lite när Alexander kom hem men var alldeles för slut för att piggna till så jag fortsatte sova ett tag till. När det var middagsdags lyckades jag äntligen vakna och efter att vi ätit blev jag sugen på att bada lite mer så jag och Alexander gick och gjorde det. Härlig ledig måndag. 


BEACHPARTY












LÖRDAG

Det är lördag och jag och Alexander ska ha beachparty idag. Jag sitter nu och väntar på dom första gästerna som snart dyker upp. Vi kör en 12 timmars tillställning eller mer. På dagen ska vi spela vollyboll, kubb och bada jaquzzi. Grabbarna har tänkt paddla kajak och åka vattenskidor. Jag som fryser så lätt chickar ut och håller mig i det varma vattnet i jaquzzin. På kvällen kör vi en klassisk fest men utan utgång. Erik och Stina står för maten och jag är väldigt nyfiken på vilken vegetarisk rätt dom har tänkt laga till mig. Vet att det var en utmaning för dom. Solen skiner fast än så länge är det inte så jättevarmt. Min väderapp säger att det är 17 grader i boviken just nu.

ONSDAG

I onsdags var jag, Alexander, Erik och Stina och testade spela fotbollsgolf. Myggvalla visade sig leva upp till sitt namn. Dom små insekterna flög därifrån mätta och belåtna vill jag lova. Jag började ganska starkt men där i mitten var jag sämst och det slutade med att jag kom sist. Jag hade på mig Alexanders gympaskor i storlek 42 och vill gärna skylla på det men egentligen så vet jag att fotboll inte är min grej. När vi var klara vid 23 så åkte vi till macken i Bureå och köpte glass.

ELLEN SHOW


TISDAG

Idag har jag jobbat 07.45-15.00. Dom första timmarna på jobbet gick åt att tänka på Alexanders vän Samuel som gått bort. Jag har aldrig själv träffat honom, men ändå blev jag chockad, och ännu en gång fick man sig en tankeställare som man alltid får när någon går bort. Jag tycker egentligen inte om att skriva om döden. Jag undviker det helst. Men lika sorgligt som det är så får det mig att vilja göra massor med roliga saker. Det var bra väder idag för första gången på länge. Jag, Alexander och Sebbe passade på att äta ute i solen på valentino. Eller just innan maten kom så gick vi in och satte oss för att solen precis passerat mig och jag började att frysa. Sedan åkte jag till min mor och pratade och såg på top model. Nu blir det vattenmelon innan vi ska lägga oss. Kram.

MÅNDAG


Jag och Alex skulle gå ner och kika på ägget som han, Sebbe och Fredde hittade bland stenarna tidigare i veckan. Tyvärr var det inte kvar. Men jag fick i alla fall se en vacker vy. Jag längtar tills det är nog varmt så jag får sitta i en av dom där stolarna.

SÖNDAG

Bild på mig och en bit melon från igår. Jag älskar meloner, alla sorter. Bara att skriva om det nu får mig att vilja gå och skiva upp en bit. Alex hade gjort ett slags hemmagjort tält igår där han bjöd på meloner, vindruvor, chips och godis. Vi såg även säsongsavslutningen av himym.

REGN

När ska det sluta regna? Nästan hela juni om inte hela har det varit regn och ca 10-16 grader. Inte OK.

MASTERCHEFLÖRDAG

När Alexander hämtade upp mig igår efter att jag slutat jobba 22.05 så hade han Sebbe, Erik och Stina med sig i bilen. Vi började spåna på vad vi skulle hitta på. Efter många galna förslag från Alexader så slutade det med att vi åkte till statiol där vi delade upp oss i två lag och bestämde oss för att ha en mastercheftävling. När vi skulle välja lag körde vi den klassiska den-som-drar-ut-foten-ur-högen grejen. Av mig och Alexander så är det Alexander som lagar mest mat, och av Erik och Stina så är det Erik som lagar - självklart hamnar dom två med varandra. Resultatet blev nästan skrattretande. Mitt lags grej tog 3 minuter att göra och Alexander och Eriks lags grej tog 20-30 minuter att få ihop.

Erik sätter dit små runda kulor som Alexander rullat för att få det att se ut som en tärning

Alexander och Eriks verk bestod av mazariner, cocosbollar och delicatobollar mosade in till en enda stor deg, hemmagjord glasyr på det och rivet apelsinskal över det hela. Den smakade väldigt sött om vi säger så.

Bild på båda lagens bidrag till tävlingen. För er som inte ser det så gjorde vi fontänen på torget i Skellefteå av glass.

BASTU & KUBB

Fredde och Sebbe cyklade till boviken igår för att hänga med Alexander. Jag ringde Emelie och hörde om vi skulle styra ihop något. Först hade vi typ tänkt åka in till stan och ta en drink på olles eller något men det slutade med att vi körde kubb mot grabbarna, satt kring grillringen och snackade (och dom åt), kollade en sekund på solnedgången och bastade. Mycket trevlig kväll!

6 JUNI

Passade på att sova till 12.35 idag då både jag och Alexander är förkylda. Fick ingen ångest direkt då det regnar och är 9 grader utomhus. Men var tvungen att ta mig upp ur sängen då eftersom jag hade bokat en tid att fixa naglarna på attityd 14.30. När jag var klar där åkte vi till ICA för att handla. Trots att jag sagt att jag kunde laga all mat själv tog Alex upp telefonen och ringde efter en pizza, haha. Jag fick med mig melon, mango, glasd och nässpray från ICA i alla fall.


STOCKHOLM

Tjena. Sedan sist jag skrev har jag hunnit vara i Stockholm. Det blev inte mitt bästa besök i Stockholm om vi säger så. Min förkylning peakade typ lördagkvällen. Vi kom till Solna 10.30, myste med Willhard och väntade på att Jon och tjejerna skulle komma hem från gymmet. När dom väl gjorde det åt vi lunch ihop. Jag och Alexander gick sen och sov någon timme för att orka med barnkalaset. 10 ungar som sprang runt runt och skrek av lycka. På kvällen såg vi lite tv innan jag och Alexander la oss oförskämt tidigt. Min kropp var helt slut. Dagen efter hade jag sov-vm i soffan. Maolua som fyllde 4 år frågade mig efter ett tag "ska du bara ligga där?" haha. Jag fick mig upp ur soffan lagom till middagen. Men den kvällen la vi oss också tidigt, kring 21. Bättre lycka nästa besök! Var hur som helst trevligt att träffa alla. Jag stannade hemma från jobbet igår men tänkte ge det ett försök idag då jag känner mig piggare. Lika snorig och hostig men piggare.

6-KAMP MED JOBBET

Jag styrde ihop en 6-kamp med jobbet igår. Tanken var att det skulle vara en 5-kamp men ju mer desto bättre! Linnea, Erik och Viktor var på ett lag och Fia, Tobbe och Elin på det andra. Vi började med en musiktävling där team JA (Linnea, Erik o Viktor) krossade dom andra. Mest för att det tog Erik 3 sek att veta vilken låt det var. Sedan hade jag ställt i ordning massa muggar med pepsi, coca cola och icas cola och alla skulle gissa vad som var vad. Fia som inte dricker läsk skrällde och var den enda som fick alla på rätt plats. Sedan blev det stafettkubb, en klassiker som alltid är rolig. Jäklar vad alla jobbade hårt. Nu orkar jag inte skriva mer om kamperna, men det slutade iallafall med att halva gänget drog vid 22 och vi andra satt och snackade ett tag till. Riktigt kul! Tack för igår.

Snodde Elins bild från gårdagen då jag inte orkar lägga in mina egna.

RSS 2.0