TORSDAG

Åkte och kollade på ett garderobsförslag till nya lägenheten runt klockan 12, satt där ett tag och gick igenom det dom hade ritat upp, plockade sedan upp ett greenmål på max innan jag började jobba, bytte bort 3 timmars jobb med Tobbe, köpte en isglass och gick hem till mamma, åt middag där och åkte hem senare på kvällen. Ungefär så har min torsdag sett ut.

ONSDAG

Book fyllde 26 år igår och Jennifer ville överraska honom, så hon samlade ihop ett gäng av hans vänner och sa att vi skulle sätta oss på Olles tak och vänta tills det att dom kom. Victor trodde att bara han och Jennifer skulle sitta där och ta ett glas. Så när dom kom så ställde vi oss upp och sjöng 'ja må han leva'. 

TORRSCHAMPO

Jag köpte ett torrschampo på kicks för några dagar sen. Det ska tydligen vara en grym produkt har jag läst. Man kan både ha det i nytvättat hår för att lättare kunna styla det, eller använda det när håret börjar bli lite fett och man inte har tid/ork att duscha. Jag har inte hunnit testa den än, men det stämmer säkert att den är bra. Kicks har 20% rabatt nu på alla deras torrschampos. Länk HÄR om någon vill gå in och kika. 

SÖNDAG

Härligt väder även idag, det har varit sol hela veckan och man börjar typ bli bortskämd. Det har börjat växa massor med maskrosor just utanför dörren hos oss. Det är ju egentligen ogräs men jag kan inte hjälpa att tycka om dom ändå. Nu ska jag sticka iväg till vårmässan och kika på Alexanders monter där. 


SMÄM

 
 
Jag har suttit och kollat på SMÄMs blogg och kikat efter tavlor till lägenheten. Bildern jag la upp nu är mina favoriter so far. Jag vet inte än om det blir något köp, men kanske. Jag fick idéen från Lina och Pål som har några av hennes tavlor i sitt hus. Jag tycker att dom är snygga!

TISDAG

Efter att ha jobbat till kl. 20.00 så åkte jag och Alexander hem och gjorde middag. Det blev quornfärssås och spaghetti, tummen upp för det! Det blev riktigt gott. Alex hade varit gullig och köpt blommor för att fira att det var vår 76:e månadsdag och ställt dom i en vas på bordet. Gölli kille:)


FREDAG

Elin och Fia körde ut till mig i boviken igår. Vi gjorde lunch tillsammans, sallad (new life) med fetaost. Elin hade köpt en rökt fetaost som både hon och Fia älskade, och som jag tyvärr hatade. Efter att vi hade ätit så hoppade vi ner i jacuzzin och satt där i typ 3 timmar och bara snackade och åt melon. När vi steg upp hade jag huvudvärk och kände mig allmänt seg. Men det var det värt! Hade en superhärlig dag med brudarna. Att jobba efter det var väl smygjobbigt men fungerade ändå bra. Älskar vädret som varit dom senaste dagarna!
 

STÄDAT

Igår var Alexander och dammsugade lägenheten, så nu kan se golvet som tidigare var täckt med byggdamm. 

NOTE TO SELF

Bli bättre på att raka benen eller sluta raka benen.

TORSDAG

 

 

Efter att ha haft ett uppbehåll i 9 månader började jag idag om med gelénaglar. Jag gick till Amanda som har ett sommarerbjudande, 600:- istället för 800:-. Passa på att ringa till karma och boka tid hos henne! När jag var klar med naglarna så gick jag och strosade en stund på stan. Det var ett tag sedan jag var där och kikade. Köpte två stickade tröjor från Gina. Sedan hade jag och Alex möte med banken där vi fixade ett bolån på den nya läggan. Därefter åkte vi till lägenheten på kågevägen och hjälpte montören att sätta ihop garderoben som vi fick igår. Det började att kurra i magen så vi körde till max och åt middag där. Sedan var det dags för mig att jobba. Jag hade bytt till mig Stinas pass tidigare i veckan, skulle ha varit ledig annars. Nu har jag slutat och tänkte göra något så roligt som att städa hemma. Yey!


ONSDAG

Tjena! Jag har slutat för dagen och tänkte nu slå igång ett pretty little liars avsnitt och se det i väntan på att Alexander ska sluta jobba. Idag kommer garderoben från IKEA som vi beställt till lägenheten på kågevägen. Pax inte sätta ihop den. 
 
 

BOCONCEPT

 

KLIPPTID

Det har gått lite drygt 6 veckor sedan jag klippte mig nu. Det är många som har varit snälla och sagt att jag är fin i kort hår, men jag vill bara att mitt hår ska växa nu nu nu, fortare, fortare. Varför ska det ta sådan tid? Jag vill gärna hålla topparna fräscha och fina den här gången också, för en gångs skull, så därför så ska jag boka in en klipptid nu snarast och klippa topparna. För att kunna vara ännu mer säker på att topparna håller sig fina så köpte jag en flaska med moisturizing overnight repair for dry hair som jag ska börja smörja in topparna med innan jag lägger mig på kvällen. Det låter som att mitt nya mission i livet är att hålla håret snyggt, så seriös som jag låter kanske jag inte är, men lyckas jag så blir jag glad. Förhoppningsvis så är flaskan jag köpt king. Men det återstår att se. Jag kan ju vara lurad också, hehe. 
 

LÖRDAG

 
Jag började lördagen med att jobba 10-15.30 Efter att jag slutat passade jag och Alexander på att handla middag ihop, pasta med pestosås. Sedan satte jag igång att göra mig klar inför kvällen. Vi mötte upp Lalle, Kim och Beggan inne i stan på Lalles pappas kontor. Trevligt sällskap och trevlig kväll. Jag och sambon valde dock att vara väldigt vuxna och åkte hem redan före klockan 23. Kändes ganska bra då jag skulle upp och jobba imorse måste jag säga. Det är en härlig känsla att vara pigg. 

ONSDAG

I onsdags mötte jag upp Linnea och Stina på ICA för att handla middag. Vi körde en klassisk tacokväll. Det är alltid kul då man går och handlar till tacos tillsammans, alla vill ha olika saker och man dömer alltid ut någon för valen de gör till maten. Vi var ganska stökiga och Danne kallade oss dom jobbigaste kunderna han haft den dagen. När vi kom hem till Linnea så inväntade vi Linnea V i Linneas sovrum. Då vi satt där så tog Linnea fram en försenad födelsedagspresent till mig ♥  Det var jättegulligt. Linnea började packa inför resan till mauritzius och vi satt och förundrades över hur många skor kvinnan har. Sedan dök Linnea V upp med sin hundvalp Ponus som var supersöt. Vi började med maten och åt och snackade resten av kvällen. Danne dök upp senare på kvällen efter att han hade slutat jobba och hängde med oss och snyltade resterna av middagen. Vid 1-2 någon gång så var det dags att åka hem. 
 

VIDRIGT

Jag satt och läste Danis blogg och det här inlägget. Det är så lätt att gömma bort allt lidande då man inte ser det. Hjälp vad hjärtlösa vi människor kan vara. Jag har slutat att äta kött, fisk, fågel och skaldjur, men det finns mer jag kan göra. 

Q/A

Jag fick frågan om hur länge vi ska bo kvar i boviken i en kommentar här på bloggen. Vi har satt ett datum, 11 juli flyttar vi ut. Stugan kommer då att gå att hyra från och med 1 augusti om det är någon som är sugen på att göra det. Det ligger ute en annons på blocket här. Jag har inte skrivit om det i bloggen tidigare, men i oktober förra året så köpte vi en lägenhet. En tvåa på kågevägen som vi hållt på att renovera sedan dess. Vi kommer dock att lägga ut den till försäljning nu i maj eftersom vi hittat en annan lägenhet som vi vill bo i. Den nya som vi planerat att flytta in i är en tvåa på åkergränd som vi skakade hand och köpte den 26:e april. Nu håller vi på att planera hur vi ska renovera den. Här är ett köksförslag som Alexander gjort. Jag tror att det kan bli asnice, men vi kommer även att rita på andra förslag. Vad tycker ni, hiss eller diss gällande att ha trä istället för kakel? 

BOVIKEN

Det har verkligen varit en perfekt söndag. Hotellfrukost med vänner, jacuzzibad i solen, lunch, two and a half men i soffan, en powernap, pizza till middag, mästarnas mästare, och nu till sist gjorde vi lite nytta och städade och bytte vatten i jacuzzin. Tog lite bilder nere vid vattnet också. 

ÖGONSKUGGA

När clarins gjorde om alla sina ögonskuggor försvann min favorit vanilla beige. Sedan dess har jag varit på jakt efter en ny liknande färg. När jag var i Stockholm så visade en kvinna mig chanels beige och jag slog till. Den var rätt så lik i färgen. Jag är dålig på att använda ögonskuggor i vanliga fall men gillar den där ljusa som ser ganska naturlig ut.

SÖNDAG

På något vis kom hotellfrukost på tal sent igår. Efter det blev det bestämt att vi alla skulle träffades på söndagen och äta hotellfrukost ihop. Vi var i säng 02.30 och möttes 09.00 på scandic dagen efter. Det kan bli en söndagsgrej, olika hotell varje söndag för att se vem som har bäst frukost.
 

LÖRDAG

Linnea är äntligen hemma efter en säsong i hemsedal. Vi styrde en lunch på kitchen och jag fick höra om livet i norge. Det var superkul att se henne igen! Tyvärr är hon bara hemma några dagar, mauritius väntar. Man blir ju avis:-) På kvällen åkte vi hem till Karin och Jim och minglade med dom och Victor, Jennifer, Tugge och Lina. Karin bjöd på årets första glas rosé för min del. Sommaren är här. 

NÄTSHOPPING


ONSDAG

Valborgs spenderades i boviken tillsammans med Claes, Evelina, Tilda och Viktor. Vi började kvällen med välkommsdrinkar, sedan rullade det på med middag, lekar, bubbelbad och nattmat. Evelina och Claes sov över och stannade hela gårdagen. Claes och Alexander badade mer än medel. Jag tappade räkningen på hur många gånger dom hoppade i. Jag och Evelina badade också, men med lite mer måtta. På eftermiddagen åkte jag och hon in till stan en snabbis för att köpa en iphone 5 laddare åt Alexander och Evelina skulle lämna något hos sin mamma. När det blev dags för middag åkte killarna in till stan och hämtade pizza. Gott som vanligt! Norde och Jessica körde ut och hängde med oss på kvällen. Claes drog då med grabbarna till jacuzzin för ett sista dopp. Kvällen avslutades kring midnatt med kaffe. 

VALBORGS


RSS 2.0