WINTER IS COMING

Kolla på all snö som har kommit✻ Wow!

Jag tog flyget ner till Stockholm som skulle gå 10:30, men vi blev lite försenade och var inte iväg förrän vid 11:00. Efter att vi hade landat åkte jag till direkt in till stan på jakt efter mat. Jag slog mig ner på Vapiano och där satt jag tills det blev dags att möta upp Sofia. Vi åkte ut till Sollentuna där hon och familjen bor. Det var första gången jag fick se huset dom köpt. Sofia lagade någon god och nyttig vegetarisk rätt med brysselkål, avokado och ris. Massa annat också, men det är det jag minns. Efter maten lekte jag och barnen ett tag sedan gick jag och la mig. Sofia, Willhard och Noomi skulle upp till Skellefteå dagen därpå och dom skulle kliva upp 05:00. Jag sov i Willhards rum, och när dom skulle åka på morgonen ville han verkligen ha med ett gosedjur som han trodde var i rummet jag sov i. Så jag klev också upp 05:00, haha. Men det gjorde inget. Jag skulle ändå upp tidigt. På fredagen gick jag på 4 arbetsintervjuer. Var helt slut i huvudet då jag kom hem 19:00 på kvällen. Jag och Alle köpte mat från Max som vi åt i soffan medan vi kollade på Fixer Upper – vårt nya favoritprogram.


10-RÄTTERS

Under oktober månad hade Bryggargatan ett erbjudande på deras 10-rättersmeny. Vi ville inte missa den chansen så vi bokade ett bord. Vi blev glada över att se att så många andra var ute och åt en tisdag. Rätterna började hagla in rätt fort efter att vi satt oss, den ena godare än den andra. Allt var riktigt bra och vi njöt verkligen! Vardagslyx då den är som bäst.

HEMNET

 

INGEFÄRASHOTS

Jag började morgonen med att göra en nyttig, men inte så god dryck av ingefära, citron och gurkmeja. Kroppen tackade och tog emot, medan mina smaklökar började ifrågasätta mitt omdömde.

 
 
 

SÖNDAG

 

DATENIGHT

 
Pizza, vin och sällskapsspel.

STOCKHOLM

 
Det blev en tidig morgon för mig. Mitt flyg till Stockholm gick 07:00 på morgonen, vilket gjorde att jag var tvungen att åka 05:45. När jag kom ut till bilen var det frost på hela rutan. Så jag fick sitta och vänta på att bilen skulle värmas upp innan jag kunde åka. När jag väl tagit mig iväg hinner jag inte mer än 200 meter innan jag behöver stanna för en fotgängare vid ett övergångsställe och blir påkörd bakifrån. Det var inte min morgon helt enkelt. Efter att ha bytt nummer med han som körde och fotat skadan kunde jag köra ut till flygplatsen. Tur att jag var ute i god tid på morgonen så att jag ändå hann med flyget. Väl framme i Stockholm mötte jag upp Sofia och Emil för en lunch på Wienercafeet. Vi satte oss ner i det lägsta bordet jag någonsin skådat, men jag verkade vara den enda som tyckte att det var ett ovanligt lågt bord. Efter lunchen hade jag ett möte inbokat sedan åkte jag hem till Skellefteå igen. På kvällen kom Limpan, Kramer, Soffan, Paul och Jesper förbi och såg idol hos oss.

HÖST

Eftersom söndagens promenad var så fin passade jag på att promenera samma rutt även på tisdagen. Jag testade även att jogga. Det var tungt måste jag säga, jag känner hur min kondition blivit dålig. Sista biten på väg tillbaka till bilen ringde Evelina. Hon hade precis kommit hem från Australien, så vi hade massor att prata om. Tror vi pratade i typ två timmar om allt och inget. Tråkigt att vi bor i olika städer.

PROMMIS

Efter en god frukost tog vi en prommis i det fina höstvädret! Det var så fint att vi vid ett tillfälle var tvungna att stanna för att verkligen ta in det. Solen sken mellan träden och löven föll mot marken i slowmotion typ. Underbart! Vi gick efter älven och efter en tids prommande sprang vi på Soffan, Limpan och Paul med familj. Vi stannade med dom och fikade och catchade upp helgen som varit. Paul hade testat fiska och råkat kasta fast kroken i sin styvpappas mun… Efter det hade han lagt ner spöet och ägnat sig åt att dricka kaffe istället. Efter fikat gick jag och Alle och handlade på kvantum och åkte hem och lagade lunch.

 
 
 

SÖNDAG

Jag älskar söndagar! Vi brukar sova ut, göra en god frukost och sedan bara ta dagen som den kommer. Denna söndag var inget undantag.

 
 
 

HAPPY B-DAY

(null)
Till Soffans födelsedag klippte jag ut bokstäver i papper och klistrade upp detta meddelande på hennes dörr. Det finns få personer som gör mig så glad som Fia. Under dom 5 veckorna vi reste runt i Asien förra året tillsammans med Emma kan jag inte minnas en tråkig stund. Är otroligt glad att Soffan finns i mitt liv!

SIGGES DOP

Det var svårt att hålla tillbaka tårarna då Hanna och Julia sjöng till Sigge. Så fint! Dom började med att sjunga Himlen är oskyldigt blå, sedan sjöng Hanna Utan dina andetag. 
Efter dopet bjöds det på fika. Tårta, bullar, kakor, you name it, det fanns där. När vi alla kunde rulla därifrån sa vi tack och hejdå.

HOS LINKAN

 
Vi började kvällen med att gå hem till Martin för att kika på hans lägenhet som håller på att renoveras. Han har köpt en likadan lägenhet som Alle köpte då vi flyttade ihop. Fast Martin har gjort om planlösningen och gjort den mycket mycket bättre. Efter en rundtur i läggan åkte vi ner till stan för att äta på tacobar. Tacos tackar man inte nej till, speciellt inte en fredag. Efter maten sa vi hejdå till Martin och åkte hem till Linkan som bjöd på dom godaste gin o tonic drinkarna jag någonsin druckigt. Där stannade vi hela kvällen. Riktigt trevligt!

HOCKEY

 
Jag och Fia fick dille på att se matchen på plats i arenan sådär 24 timmar innan den skulle dra igång. Såklart var det fullsatt…Men så hände det oväntade och Ludde O gav oss hans biljetter. Vilken hjälte! Och vilken match?! Mål på mål, heja Skellefteå!

BABYSHOWER

 
10:00 plockade Hanna & Sigge upp mig och vi rullade mot Sara & Antons hem. Föräldrarna själva var på en fotografering för att föreviga bilden av magen. Sara var helt ovetandes om att vi tagit över deras hus och höll på att förbereda denna tillställning. Det fanns mat och fika för att föda ett helt land kändes det som. När Sara kom hem blev hon väldigt överraskad och glad! Vi kickade igång babyshowern med att äta och fortsatte sedan med massa lekar. Nu längtar vi efter att bebisen ska komma!

RSS 2.0