L.A | DAG 1

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Vi ställde klockan på 03:30 och var iväg med första flyget kl. 06:15. Vi somnade båda på det planet. När vi kom fram till Sthlm fick vi hjälp av en kvinna i SAS helpdesk som såg till att vi kunde checka in hela vägen till USA. Puh! Ett hinder mindre på vägen. Nästa plan tog oss till Köpenhamn där vi hann äta lunch innan det var dags att åka. Vi använde eurobonus-poäng för att uppgradera oss till Business. Vilket bra beslut! Dom där 11 timmarna vi skulle flyga som jag gruvat mig för kändes helt plötsligt rätt snabba. Jag sov i 4 timmar i sträck utan problem. 

Väl framme på hotellet började det kännas att vi rest en hel dag. Vi övervägde att gå ut och äta på hotellets restaurang där ett band spelade, men John-Blund vann över oss. Vi skippade middagen och vaknade istället upp runt 5 på morgonen. Frukosten som vi sedan åt på hotellet smakade väldigt bra. Vi hade hunnit bli otroligt hungriga… Haha. 

Efter frukosten begav vi oss ut på gatorna i L.A för att utforska området där vi bor. Vi råkade gå förbi en turistbuss och båda kollade på varandra och sa "vi hoppar på den här?" sagt och gjort. Vi pluggade i hörlurar och lyssnade på ett inspelat band som berättade kuriosa om olika byggnader och gator. Vi valde att hoppa av vid en station för att ta oss vidare ner mot Santa Monica där vi stannade för lunch. Tyvärr var lunchen en besvikelse i sig, men det var trevlig personal och fint inrett. Så vi valde att fokusera på det och att det var härligt att få sitta ute i solen.



RSS 2.0