DUBAI DAG 4

Efter fruksten åkte vi till en park/strand lite längre bort än vanligtvis
Dubai hade bättre stränder än vad jag förväntat mig
Vattnet var dock lite kallare än vad jag vill ha det för att bada
Från stranden kunde man se burj khalifa och...
..burj al arab
 Vid 14-15 tiden började vi gå mot taxibilarna
Den enda grönskan (lite överdrivet) jag såg i Dubai var den här på bilden 
En snabb lunch på hotellet. Älskade roomservice, hatade pizzan jag fick. Blä. Efter maten hade jag tänkt att lyxa till det lite och låta en frisör fixa mitt hår inför kvällen. Det var överlägset den absolut värsta slaongupplevelsen jag varit med om. Värmeskydd hade dom aldrig hört talats om, att förolämpa kunder och ifrågasätta hur dom ville ha sitt hår var inget problem och när man väl kom till kassan hade han höjt priset från det som var sagt med nästan det dubbla. Då kunde jag inte hålla mig längre och brann av en smula och fick betala det som vi hade bestämt. 
Klockan 22.00 (deras tid) hade vi bokat ett bord uppe i baren i burj al arab - det 7 stjärninga hotellet i Dubai. Kändes som att man ville se det när man väl var där. 
Såhär såg det ut när man kom in. En typ av fontän som sprutade vatten på olika sätt, detaljer av guld och två riktigt stora akvarium man kunde kika på när man åkte upp för rulltrapporna.
En bild från uppe i baren. Man fick in lite snacks och lista på saker som fanns att beställa. Utsikten över staden gick inte att klaga på direkt heller. 
Under tiden vi satt där uppe hann klockan slå tolv och det blev vår 6-årsdag! ♥
 Alexander med vår gulliga servetör just innan vi skulle gå därifrån
Vår servetör kom med en ros på slutet av kvällen och sa till Alexander "visst ville du ha den här så du kunde ge den till henne?" Riktigt gulligt. Just innan vi skulle gå ut från baren kom en kille fram till Alexander när jag stod en liten bit bort och frågade om jag var Selena Gomez. Jag gick då dit och frågade vad som hände och Alex förklarade. Då frågade killen om jag kunde ta bilder med han och hans vänner. Så där stod jag i burj al arab i Dubai och tog bilder med en massa random grabbar. Den blyga av dom satt och smygfotade med sin ipad. Ganska sjuk kväll. Under tiden jag stod och tog kort med killarna frågade vår servetör Alexander om jag var med i twiligt. Han hade inte velat fråga under tiden vi satt och drack men passade på nu. Ännu sjukare.
Ett glatt par 
På vägen hem frågade hotellets personal om vi ville ha en taxi. Vi svarade ja och fram rullade en lexus. Inte illa! Det kostade precis lika mycket att åka hem i en lexus som att åka dit i en vanlig taxi. Och att åka taxi i Dubai är inte dyrt. Startavgiften på taxiresorna var 6 svenska kronor och mätaren tickar väldigt sakta. 

Kommentarer
Postat av: Louise

Åh så underbart det ser ut!

2013-01-30 @ 13:32:07
URL: http://louisedahl.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0